BLOGGER TEMPLATES AND Twitter Backgrounds »

Friday, 17 June 2011

:: Hey, I'm new here. :D ::



Say, hell0 pe0ple! Since this is my first p0st I w0uld like t0 intr0duce a little ab0ut myself. I'm Amirah! but you can call me myra ;).  Fr0m Klang, Selang0r.  I'm just like y0u, but different. Just a simple pers0n l0ves the simple way in life. Happening, friendly, l0ving, caring pers0n actually. Haha really?? Pe0ple who are cl0se to me, they kn0w me better. Like pe0ple always say, "Don't judge a book by its c0ver". Right?? 


 0oohh bermadah  laa pulak pagi2 nie kan. Hee nak try speaking2 laa k0n0n, alaa intr0duce je. :D  Tapee abaikan x tau nak merepek ape senanyer dalam nie. Maklum lahh 1st time menaip panjang2 cam nie bercerite pun macam sy0k sendiri je rasanye. Sambil cakap s0rang2, sambil menaip. HAHA. Alaa da name pun bl0g kan. Ngeekk! Hee tape 0wg x nampak pun. Janji kite cakap jer ape kite rasa nak luahkan tu. T0l x? Owg kata x baik pendam2 nie. Ecehh!! Ap0 ekau merepek nie haa..!!


0k ok siyes, senanye myra wat bl0g nie just suke2 jer and mmg tade niat pape pun. Tu pun disebabkan terpengaruh teng0k bl0g kawan2 cam best jer di0rang berceriter pastu cute2 je page masing2. Suke tng0k! Haha ntah pape laa kan. Hee lagipun myra nie mmg suke baca bl0g2 owg. Kira stalker laa tu kan. HAHA tade laa x salah pun kan kalau just cari sumber inspirasi nak wat bl0g sendiri. Konon! *merepek jer rasanyer dari tadi. Hee bet0l x tipu, nanti myra add laa k0rang sume k. Maluu2. *gedik. Hee if k0rang rasa myra nie leh sekepala ngan k0rang sume, myra sudi jer hulurkan salam perkenalan. Cehh ayat.! Bak kata owg "Berkawan biar beribu, berlaki biar satu". X gitu?? Haa myra x kesah laa sape pun. Janji ikhlas. Itu penting 0k!


Lagipun sekarang nie myra ngah cuti mid sem, s0 ade laa masa nak wat karangan panjang2 nie. HAHA. Kalau x, tadenye berBLOG2 nie. Maybe x wat pun bl0g nie. Memang tade masa life student kan mcm2 benda nak wat. *citer cam dak rajin jer, padahal rutin hari2 on9 jer bukan study pun da dekat exam baru terhegeh2 nak bukak buku. Hek Hek Hek :D


Ok laa k0rang myra da ngant0k senanye nie, mau mas0k tid0. Bl0g punye pasal x tid0 pulak kan. Rasa x puas lak, excited laa katakan nak bercerite. Hehe nak tau myra da kena mara da dengan ibu pasal berjaga malam, jadi burung hantu katanya. HAHA padan  muka! Alaa x kesah pun, ibu da paham sangat dengan perangai anak die yg s0rang nie. MEMANG DEGIL!!


Hoho rasanyer cuk0p laa kan sampai cni ari nie. Es0k2 kalau rajin myra sambung laa lagi 0k! HAHA bl0g nie mmg dengar myra merepek jer. Tapee2 nanti dapat ilham baru myra upgrade kan lagi bl0g nie supaya jadi sumber inspirasi owg len plak. *mula perasan padahal baru 1st entry hari nie. HEHE tadee laa gurau2. Korang yang da lame berblog tu sudi2 laa beri tunjuk ajar ok. I really appreciate it. Woot woot ok nite sume.


Myra harap k0rang enj0y laa baca bl0g nie even x laa sebagus mane. Budak baru blaja laa kata kann. Hee once again, enj0y and have a nice day. LOL!!


THANK YOU FOR READING THIS. <3







My Heart Whispers

0 comments: