BLOGGER TEMPLATES AND Twitter Backgrounds »

Thursday, 26 January 2012

RINDUNYA KAT DIA. . .

Hmm lately2 niee x tau laa nape asyek teringat kat dia, rasa sunyi pulakk bilaa die tade. hee sape die tu? okk mira namakan die Mr. A k. huuu. maybe sebab sebel0m nie mira selalu text die kan. die je yg jadi peneman. hee sebab tu rinduu k0t. agak2 die rindu ke eah? huu ntah2 x ingat p0n kan. hmm nape nak mengharap pulakk die rindu or ingat kat kau mira o00i ? hmm ntah laa kadang-kadang keliru dengan perasaan sendiri. bila die ada buat2 x kesahh je, bilaa die tadee rasa b0san pulakk. maybe sebab x nak ik0tkan perasaan lagi. tak0t x jadi mcm mira harapkan nanti. mmg laa senang bila cakap kan. tapi bilaa da lalui sendiri baru rasa mcm mana perasaan bila dikecewakan. bukan x nakk cuba. nak sangat ada orang care pasal kite, sayang kite, rindu kite, bg perhatian kat kite, sumee laa. tapii perasaan kite kat orang tu sama ke macam perasaan die kat kite? tak0t2 nanti mgharap die tade pape perasaan p0n kat kite. haa cana? uhuuu maluu tut0p muka beb ! mau meraung2. HAHA. s0 better cam nie. buat cam tade pape. ntah laa lagi satu mmg susa nak percaya kat sape2 skang niehh. mula2 mmg laa kan manis je ayat tapi da lama2 baru tau pangai sebena camne. x tau laa nape dgn Mr. A nie mira rasa lain pulakk. seron0k kawan dengan die. padahal baru je kenal, jumpa p0n baru sekali. tu p0n mira paksa die jumpa. hehehehehe. maybe sebab mira da lama x msg sape2. msg dgn kawan2 laen p0n cam tu je laa kan. tade laa selalu. dgn Mr. A nie je ari2 msg. s0 da lama2 tu kte0rang cl0se laa kan. hee tapi satu yg mira suka ttg die nie, even cara die cakap macam kasar tapi mira tau die nie baik orangnya. anak mak laa katakan. HAHA. ada satu masa die cam caring sgt, ada satu cam mak nenek membebel, ada satu masa merajuk tacing cam dak kecikk. c0mell je. HAHAHA. plg sweet sekali die sanggup kejotkan mira pagi2 g kelas sebab mira nie punya laa payah nak bang0n tid00 ! tid00 mati. hee tu p0n mira paksa die kej0t gak. yelaa tak0tt x bng0n. kadang2 x bang0n jugak. kikikiki. :D Ari niee tunggu msg dia satu hari, satu msg p0n tade. selalu die anta tau wish m0rning ke. uwuwuwuwuwu sedehh ! td je dia ada k0l. die cakap hp die terjatuh mas0k lam air. upa2nya dgn die sekali terjatuh. HAHAHA padan mukaa ! jahat kan mira. tu laaa orang lain p0n bercuti jugakk. haa suka sangat cam tu laa. cuba jaga diri tu bek2. membebell kat 0rang pandai. tp senanye mira risauu jugakk. denga s0re die td cam kesian je. die ckp kat kaki luka sket. cana laa die eah skang. heee mesti buat mukaa ngada2 die. HAHAHA. heee nak cakap sal rinduu je tapi nie da buat  karangan panjang2 berceriter. biaa laa ! bl0g mira. suka ati laa. #tetibe. hee tade laa gurau2. alaaa die bukan tau p0n orang ingat kat die, rindu kat die. kan kan kan. h0pe die 0kk je laa kat sana. last word. I MISS U, A. <3




My Heart Whispers