BLOGGER TEMPLATES AND Twitter Backgrounds »

Friday, 2 March 2012

Saat Kebosanan. .

Bila hati berbicara. perasaan itu hadir. rindu menyelubungi. di kala aku sendiri tidak dapat ku menjauhi bayanganmu. hanya dirimu menjadi peneman tiap hariku. kemesraan terjalin antara kita membuka satu ruang dalam hati ini. bagaikan langit di kepekatan malam yang dihiasi beribu kelipan bintang berseri begitulah jua dirimu mewarnai setiap kekosongan dalam diriku. *ewaahhhh. (pengaruhnovel)


Heee shuweet x. hikhikhik karang sendiri niehh. b0sannn b0sannn. ec0kk exam MUET. ohhhh n0ooo. ap0 den nak jawab niehhh. owgg len sumee d0kk studyy. yg kau miraa dari tadii tid00 je kejee. hmmm parahh da nieh. menjadik2 malasss. aiyy000 niee laa sem paling aku malas rasanya. sem sem lepass x laa malas cam nie sangat. miraaa miraa. da daaa start studyy cepat !!! -OUT-


My Heart Whispers

Thursday, 26 January 2012

RINDUNYA KAT DIA. . .

Hmm lately2 niee x tau laa nape asyek teringat kat dia, rasa sunyi pulakk bilaa die tade. hee sape die tu? okk mira namakan die Mr. A k. huuu. maybe sebab sebel0m nie mira selalu text die kan. die je yg jadi peneman. hee sebab tu rinduu k0t. agak2 die rindu ke eah? huu ntah2 x ingat p0n kan. hmm nape nak mengharap pulakk die rindu or ingat kat kau mira o00i ? hmm ntah laa kadang-kadang keliru dengan perasaan sendiri. bila die ada buat2 x kesahh je, bilaa die tadee rasa b0san pulakk. maybe sebab x nak ik0tkan perasaan lagi. tak0t x jadi mcm mira harapkan nanti. mmg laa senang bila cakap kan. tapi bilaa da lalui sendiri baru rasa mcm mana perasaan bila dikecewakan. bukan x nakk cuba. nak sangat ada orang care pasal kite, sayang kite, rindu kite, bg perhatian kat kite, sumee laa. tapii perasaan kite kat orang tu sama ke macam perasaan die kat kite? tak0t2 nanti mgharap die tade pape perasaan p0n kat kite. haa cana? uhuuu maluu tut0p muka beb ! mau meraung2. HAHA. s0 better cam nie. buat cam tade pape. ntah laa lagi satu mmg susa nak percaya kat sape2 skang niehh. mula2 mmg laa kan manis je ayat tapi da lama2 baru tau pangai sebena camne. x tau laa nape dgn Mr. A nie mira rasa lain pulakk. seron0k kawan dengan die. padahal baru je kenal, jumpa p0n baru sekali. tu p0n mira paksa die jumpa. hehehehehe. maybe sebab mira da lama x msg sape2. msg dgn kawan2 laen p0n cam tu je laa kan. tade laa selalu. dgn Mr. A nie je ari2 msg. s0 da lama2 tu kte0rang cl0se laa kan. hee tapi satu yg mira suka ttg die nie, even cara die cakap macam kasar tapi mira tau die nie baik orangnya. anak mak laa katakan. HAHA. ada satu masa die cam caring sgt, ada satu cam mak nenek membebel, ada satu masa merajuk tacing cam dak kecikk. c0mell je. HAHAHA. plg sweet sekali die sanggup kejotkan mira pagi2 g kelas sebab mira nie punya laa payah nak bang0n tid00 ! tid00 mati. hee tu p0n mira paksa die kej0t gak. yelaa tak0tt x bng0n. kadang2 x bang0n jugak. kikikiki. :D Ari niee tunggu msg dia satu hari, satu msg p0n tade. selalu die anta tau wish m0rning ke. uwuwuwuwuwu sedehh ! td je dia ada k0l. die cakap hp die terjatuh mas0k lam air. upa2nya dgn die sekali terjatuh. HAHAHA padan mukaa ! jahat kan mira. tu laaa orang lain p0n bercuti jugakk. haa suka sangat cam tu laa. cuba jaga diri tu bek2. membebell kat 0rang pandai. tp senanye mira risauu jugakk. denga s0re die td cam kesian je. die ckp kat kaki luka sket. cana laa die eah skang. heee mesti buat mukaa ngada2 die. HAHAHA. heee nak cakap sal rinduu je tapi nie da buat  karangan panjang2 berceriter. biaa laa ! bl0g mira. suka ati laa. #tetibe. hee tade laa gurau2. alaaa die bukan tau p0n orang ingat kat die, rindu kat die. kan kan kan. h0pe die 0kk je laa kat sana. last word. I MISS U, A. <3




My Heart Whispers

Saturday, 18 June 2011

:: Happy Father's Day ::






Hey you'll. This is my 2nd p0st. First skali myra nak ucapkan HAPPY FATHER'S DAY t0 all 0f the fathers 0ut there especially t0 my l0vely dad, AMIRUDIN MUHAMMAD. I LOVE YOU SO MUCH DAD <3. Waa mesti terharu punya kalau ayah baca nie nanti. HEHE. But i really mean it dad. You are the best dad i had and  you are very special t0 me. Thanks for everything dad. 


Ishhk ishhk ishhk sedih laa pulak bila da luahkan mcm nie. Siyes cakap myra x pena pun luahkan semua nie depan2 ayah even myra nie mmg rapat dgn ayah. Selalu macam nie laa just wish by text msg or call jer. Nie sejak da ade bl0g wish dlm bl0g laa pulak. Hee pelik kan tp tu laa x tau laa nape bila da depan2 dgn ayah tu x terkata langsung even niat nak cakap tu ade. Hmm nak kata myra nie pemalu, memang x laa dgn ayah sebab kalau k0rang nak tau ayah myra nie memang se0rang yg funny and happening mcm myra jugak. *Cehhh nak jugak menyelit name sendiri. 


Haha bet0l, tiap kali myra dengan ayah, sekali die x wat lawak memang x sah. Kira da jadi habit die laa tu. Bukan dengan myra je boleh dikatakan satu family laa termas0k sedare2 sume pun ayah x segan nak bergurau. Diorang sume pun kenal and paham da ayah nie cam ne. Sebab tu laa myra with my little sis cl0se sangat dengan ayah. Tapi adek myra lagi manja laa. Myra bese2 jer k0t. Da besa laa katakan, segan laa k0n0n nak manja2 da! Hee but time myra kecik2 dulu ayah kata myra nie asyek nak berkepit dengan ayah jer. Da besa laen pulak, x macam kecik2 dulu. Haha yeke?? X tau laa ayah maybe sebab anak ayah nie da memasuki alam dewasa kan * Haha ayatt x b0le blah, dewasa laa sangat kan. And x kan laa perangai still nak macam budak2 dulu kan. Tol x?? Mesti laa yah segan. Alaa dun worry dad I'm still same and you're always in my heart ok even myra x manja macam dulu pun. Remember it! 


Hee ok nak sambung citer lagi nie. Actually dalam family myra, ibu and ayah panggil myra nie YAH. Haa nak tau cam ne leh panggil name tu ade sejarah die. Ingat lagi cikgu sejarah myra time sek0lah dulu cakap setiap peristiwa itu adalah sejarah. *Ceiittt da mulaa da die nak bermadah. HAHA senanye myra sendiri yang secara tidak sengaja wujudkan name panggilan tu sendiri c0z time myra kecik2 dulu pelat cakap. Alaa bese laa kan kecik2 baru nak mula belajar cakap x kan laa teros2 fasih jer kan. Hebat bet0oll! Hee yang tu myra laa, lagipun myra nie memang lambat sket pun. Haha ngaku. Ehhh jap x abes lagi nie citer pasal name panggilan tu. Ok ok sambung balek, nie ibu yang cakap laa time myra kecik2 dulu disur0h seb0t name sendiri myra jawab AMIYAH. Tiap kali tanya jawapan yang sama jugak myra bagi. Pelat huruf R k0t dulu. Tapi alhamdulillah da besa nie x pelat. Normal. HAHA cam ne laa gaya myra cakap time sebut name tu dulu. Mesti kelaka. Hee dapat bayangkan. S0, itu lahh sejarah nye cam ne leh dapat name YAH tu. Kalau k0rang sume nak panggil pun b0le. Tade hal laa. I x kesah pun. *Euww jangan gedik plss! HAHA korang sume pun mesti ade name panggilan masing2 kan?? Tipu laa cakap tade even da berkapel pun aut0matik tuka name panggilan t0l x?? Hee dari td rasa bercerite pasal diri sendiri jer, da lari tajuk asal nie. 


Huu 0k ok last, sempena HARI BAPA nie yah nak m0hon ampun dan maaf dekat ayah if selama nie yah ade buat salah dan silap samaada yang seda mahupun yang tidak seda. Ampun sangat2. Paling penting sekali yah d0akan untuk ibu dan ayah agar bahagia di dunia dan akhirat. Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. InsyaAllah. Amin. 


Once again, HAPPY FATHER'S DAY to all of you. 





My Heart Whispers

Friday, 17 June 2011

:: Hey, I'm new here. :D ::



Say, hell0 pe0ple! Since this is my first p0st I w0uld like t0 intr0duce a little ab0ut myself. I'm Amirah! but you can call me myra ;).  Fr0m Klang, Selang0r.  I'm just like y0u, but different. Just a simple pers0n l0ves the simple way in life. Happening, friendly, l0ving, caring pers0n actually. Haha really?? Pe0ple who are cl0se to me, they kn0w me better. Like pe0ple always say, "Don't judge a book by its c0ver". Right?? 


 0oohh bermadah  laa pulak pagi2 nie kan. Hee nak try speaking2 laa k0n0n, alaa intr0duce je. :D  Tapee abaikan x tau nak merepek ape senanyer dalam nie. Maklum lahh 1st time menaip panjang2 cam nie bercerite pun macam sy0k sendiri je rasanye. Sambil cakap s0rang2, sambil menaip. HAHA. Alaa da name pun bl0g kan. Ngeekk! Hee tape 0wg x nampak pun. Janji kite cakap jer ape kite rasa nak luahkan tu. T0l x? Owg kata x baik pendam2 nie. Ecehh!! Ap0 ekau merepek nie haa..!!


0k ok siyes, senanye myra wat bl0g nie just suke2 jer and mmg tade niat pape pun. Tu pun disebabkan terpengaruh teng0k bl0g kawan2 cam best jer di0rang berceriter pastu cute2 je page masing2. Suke tng0k! Haha ntah pape laa kan. Hee lagipun myra nie mmg suke baca bl0g2 owg. Kira stalker laa tu kan. HAHA tade laa x salah pun kan kalau just cari sumber inspirasi nak wat bl0g sendiri. Konon! *merepek jer rasanyer dari tadi. Hee bet0l x tipu, nanti myra add laa k0rang sume k. Maluu2. *gedik. Hee if k0rang rasa myra nie leh sekepala ngan k0rang sume, myra sudi jer hulurkan salam perkenalan. Cehh ayat.! Bak kata owg "Berkawan biar beribu, berlaki biar satu". X gitu?? Haa myra x kesah laa sape pun. Janji ikhlas. Itu penting 0k!


Lagipun sekarang nie myra ngah cuti mid sem, s0 ade laa masa nak wat karangan panjang2 nie. HAHA. Kalau x, tadenye berBLOG2 nie. Maybe x wat pun bl0g nie. Memang tade masa life student kan mcm2 benda nak wat. *citer cam dak rajin jer, padahal rutin hari2 on9 jer bukan study pun da dekat exam baru terhegeh2 nak bukak buku. Hek Hek Hek :D


Ok laa k0rang myra da ngant0k senanye nie, mau mas0k tid0. Bl0g punye pasal x tid0 pulak kan. Rasa x puas lak, excited laa katakan nak bercerite. Hehe nak tau myra da kena mara da dengan ibu pasal berjaga malam, jadi burung hantu katanya. HAHA padan  muka! Alaa x kesah pun, ibu da paham sangat dengan perangai anak die yg s0rang nie. MEMANG DEGIL!!


Hoho rasanyer cuk0p laa kan sampai cni ari nie. Es0k2 kalau rajin myra sambung laa lagi 0k! HAHA bl0g nie mmg dengar myra merepek jer. Tapee2 nanti dapat ilham baru myra upgrade kan lagi bl0g nie supaya jadi sumber inspirasi owg len plak. *mula perasan padahal baru 1st entry hari nie. HEHE tadee laa gurau2. Korang yang da lame berblog tu sudi2 laa beri tunjuk ajar ok. I really appreciate it. Woot woot ok nite sume.


Myra harap k0rang enj0y laa baca bl0g nie even x laa sebagus mane. Budak baru blaja laa kata kann. Hee once again, enj0y and have a nice day. LOL!!


THANK YOU FOR READING THIS. <3







My Heart Whispers