BLOGGER TEMPLATES AND Twitter Backgrounds »

Saturday, 18 June 2011

:: Happy Father's Day ::






Hey you'll. This is my 2nd p0st. First skali myra nak ucapkan HAPPY FATHER'S DAY t0 all 0f the fathers 0ut there especially t0 my l0vely dad, AMIRUDIN MUHAMMAD. I LOVE YOU SO MUCH DAD <3. Waa mesti terharu punya kalau ayah baca nie nanti. HEHE. But i really mean it dad. You are the best dad i had and  you are very special t0 me. Thanks for everything dad. 


Ishhk ishhk ishhk sedih laa pulak bila da luahkan mcm nie. Siyes cakap myra x pena pun luahkan semua nie depan2 ayah even myra nie mmg rapat dgn ayah. Selalu macam nie laa just wish by text msg or call jer. Nie sejak da ade bl0g wish dlm bl0g laa pulak. Hee pelik kan tp tu laa x tau laa nape bila da depan2 dgn ayah tu x terkata langsung even niat nak cakap tu ade. Hmm nak kata myra nie pemalu, memang x laa dgn ayah sebab kalau k0rang nak tau ayah myra nie memang se0rang yg funny and happening mcm myra jugak. *Cehhh nak jugak menyelit name sendiri. 


Haha bet0l, tiap kali myra dengan ayah, sekali die x wat lawak memang x sah. Kira da jadi habit die laa tu. Bukan dengan myra je boleh dikatakan satu family laa termas0k sedare2 sume pun ayah x segan nak bergurau. Diorang sume pun kenal and paham da ayah nie cam ne. Sebab tu laa myra with my little sis cl0se sangat dengan ayah. Tapi adek myra lagi manja laa. Myra bese2 jer k0t. Da besa laa katakan, segan laa k0n0n nak manja2 da! Hee but time myra kecik2 dulu ayah kata myra nie asyek nak berkepit dengan ayah jer. Da besa laen pulak, x macam kecik2 dulu. Haha yeke?? X tau laa ayah maybe sebab anak ayah nie da memasuki alam dewasa kan * Haha ayatt x b0le blah, dewasa laa sangat kan. And x kan laa perangai still nak macam budak2 dulu kan. Tol x?? Mesti laa yah segan. Alaa dun worry dad I'm still same and you're always in my heart ok even myra x manja macam dulu pun. Remember it! 


Hee ok nak sambung citer lagi nie. Actually dalam family myra, ibu and ayah panggil myra nie YAH. Haa nak tau cam ne leh panggil name tu ade sejarah die. Ingat lagi cikgu sejarah myra time sek0lah dulu cakap setiap peristiwa itu adalah sejarah. *Ceiittt da mulaa da die nak bermadah. HAHA senanye myra sendiri yang secara tidak sengaja wujudkan name panggilan tu sendiri c0z time myra kecik2 dulu pelat cakap. Alaa bese laa kan kecik2 baru nak mula belajar cakap x kan laa teros2 fasih jer kan. Hebat bet0oll! Hee yang tu myra laa, lagipun myra nie memang lambat sket pun. Haha ngaku. Ehhh jap x abes lagi nie citer pasal name panggilan tu. Ok ok sambung balek, nie ibu yang cakap laa time myra kecik2 dulu disur0h seb0t name sendiri myra jawab AMIYAH. Tiap kali tanya jawapan yang sama jugak myra bagi. Pelat huruf R k0t dulu. Tapi alhamdulillah da besa nie x pelat. Normal. HAHA cam ne laa gaya myra cakap time sebut name tu dulu. Mesti kelaka. Hee dapat bayangkan. S0, itu lahh sejarah nye cam ne leh dapat name YAH tu. Kalau k0rang sume nak panggil pun b0le. Tade hal laa. I x kesah pun. *Euww jangan gedik plss! HAHA korang sume pun mesti ade name panggilan masing2 kan?? Tipu laa cakap tade even da berkapel pun aut0matik tuka name panggilan t0l x?? Hee dari td rasa bercerite pasal diri sendiri jer, da lari tajuk asal nie. 


Huu 0k ok last, sempena HARI BAPA nie yah nak m0hon ampun dan maaf dekat ayah if selama nie yah ade buat salah dan silap samaada yang seda mahupun yang tidak seda. Ampun sangat2. Paling penting sekali yah d0akan untuk ibu dan ayah agar bahagia di dunia dan akhirat. Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. InsyaAllah. Amin. 


Once again, HAPPY FATHER'S DAY to all of you. 





My Heart Whispers

0 comments: